Atenţionare cod galben de ninsori/ Cum va fi vremea în minivacanţa de 1 Decembrie

Atenţionare cod galben de ninsori/ Cum va fi vremea în minivacanţa de 1 Decembrie
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare cod galben de ninsori, valabilă joi pentru zonele de munte. În intervalul 30 noiembrie - 1 decembrie, la altitudini mai joase, sunt anunţate precipitaţii mixte.

Avertizarea intră în vigoare joi, la ora 2.00, şi este valabilă până vineri, la ora 2.00.

"La munte vântul se va intensifica treptat, cu rafale ce vor depăşi 60...65 km/h. La altitudini mari vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, iar în restul zonei precipitaţiile vor fi mixte şi se va forma polei. Intensificări temporare ale vântului vor fi şi în zonele mai joase de relief, cu viteze mai mari în Banat şi pe litoral, de până la 60...70 km/h. În Banat, Crişana, Maramureş, cea mai mare parte a Olteniei, nord-vestul Munteniei şi local în Transilvania va ploua, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi izolat 30 l/mp, iar pe spaţii restrânse se va semnala polei", spun meteorologii.

De asemenea, joi, între orele 06:00 şi 22:00 va fi în vigoare un cod galben de ninsoare la munte.

"În judeţul Caraş-Severin şi în zona de munte a judeţelor Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Sibiu, Alba şi Hunedoara vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze ce vor depăşi la rafală 70...80 km/h, iar pe creste 90 km/h. La altitudini mari se va depune strat consistent de zăpadă, iar ninsoarea va fi viscolită", transmite ANM.

De 1 Decembrie vom avea, in partea de sud a teritoriului, in Bucureşti, unde ne interesează, o sa avem vreme închisă si, cel mai probabil cu ploaie. Deocamdată nu ne năpădeste ninsoarea aici de 1 Decembrie. Ninsorile tot la munte rămân, a explicat meteorologul de serviciu.

VREMEA LA CLUJ

Joi, 30 Noiembrie 2017

Nori si soare

Temperatura minima: -2° C
Temperatura maxima: 4° C
Precipitatii: 0

Vineri, 1 Decembrie 2017

Perioade de ploaie

Temperatura minima: 2° C
Temperatura maxima: 6° C
Precipitatii: 8

Sambata, 2 Decembrie 2017

Predominant noros

Temperatura minima: 1° C
Temperatura maxima: 4° C
Precipitatii: 1

Duminica, 3 Decembrie

Câteva averse

Temperatura intre 0° C si 3° C
Precipitatii: 6

 

Loading...
Comenteaza