Dieta cu brânză de vaci. Trei variante de reţete cu care slăbeşti până la 5 kg în 5 zile

Dieta cu brânză de vaci. Trei variante de reţete cu care slăbeşti până la 5 kg în 5 zile

Nu există dietă care să nu aibă în meniu măcar un fel de brânză şi pe bună dreptate. Brânzeturile sunt recomandate pentru pierderea în greutate deoarece sunt bogate în calciu şi proteine şi au foarte puţine calorii. 

Dieta cu branza de vaci vine in trei variante, astfel incat toata lumea poate alege modul care este cel mai convenabil. Aceasta dieta are un alt avantaj major pentru majoritatea oamenilor care lucreaza, acestia isi pot pune intr-un pachet o bucata de branza, 50 g de peste, o felie de paine, fructe, etc. Singurul lucru pe care trebuie sa vi-l amintiti este sa mancati branza de vaci de dimineata.

Prima optiune:

Ar trebui sa mancati 400 de grame de branza de vaci, impartita in 4-5 portii. Ar trebui sa beti 1,5 litri iaurt degresat si intre 1,5-2 litri de apa. Puteti bea ceaiuri pe baza de plante, dar fara zahar.

A doua optiune:

Trebuie sa mancati 500 de grame de branza de vaci, impartita in mai multe portiuni si 2 fructe, dar nu banane. In timpul zilei ar trebui sa beti multa apa si ceai verde.

Optiunea a treia:

Trebuie sa mancati 500 de grame de branza de vaci, impartita in 4-5 portii. De dimineata puteti manca si o cana de amestec de iaurt si un pumn de ovaz si nuci. Acelasi lucru se poate pregati si pentru o gustare de dupa-amiaza.

Loading...
Etichete
Comenteaza