Dieta indiană. Slăbeşti şi elimini toxinele din organism. Vezi meniul pe zile

Dieta indiană. Slăbeşti şi elimini toxinele din organism. Vezi meniul pe zile

Este foarte important ca în timpul acestei diete să nu consumi alcool deloc, pentru a obține rezultatele dorite. De asemenea, este foarte important să consumi minim doi litri de apă pe zi, pentru că acest obicei va accelera metabolismul și va elimina kilograme nedorite.


Ziua 1
Este important să mănânci numai fructe. Poți consuma orice fruct, cu excepția strugurilor, bananelor și mango, pentru că acestea conțin mai mult zahăr. Ai grijă ca din dietă să nu lipsească pepenele roșu, portocalele, merele, rodiile și căpșunile. Poți să le consumi în orice cantitate dorești.

Ziua 2
În această zi trebuie să mănânci doar legume, fierte sau crude. De dimineață poți consuma un cartof fiert. Astfel, îi vei oferi organismului suficientă energie și carbohidrați pentru întreaga zi. Include în dietă multe legume verzi.

Ziua 3
În cea de-a treia zi trebuie să mănânci legume și fructe. Nu ai voie, însă să mănânci cartofi.

Ziua 4
În această zi, ai voie să consumi banane pe parcursul zilei, dar nu mai târziu de ora 6. De asemenea, poți să bei până la 4 pahare de lapte. În ciuda faptului că se spune că bananele îngrașă, în acest regim alimentar, acestea acționează ca o sursă de potasiu și sodiu pentru organism.


Ziua 5
În această zi consumă roșii, varză și brânză de vaci. Poți să mănânci consuma până la 6 roșii. Mai mult, este important să crești aportul de apă cu 1/4 din consumul zilnic.

Ziua 6
Poți să mănânci varză, brânză de vaci și alte legume, dar fără roșii. În schimbi, poți să-și faci o supă de roșii.

Ziua 7
Ultima zi a dietei este și cea mai importantă. În această zi, poți să bei un suc de fructe proaspete și este indicat să mănânci o cană de orez brun sau alte legume.

Loading...
Etichete
Comenteaza