Dieta Sonoma, „cel mai gustos plan de pierdere în greutate de sub soare“. Populară în California

Dieta Sonoma, „cel mai gustos plan de pierdere în greutate de sub soare“. Populară în California

Dieta Sonoma promite sa prezinte bucataria proaspata si delicioasa din California si felurile mediteraneene care fac sa va lase gura apa, si in acelasi va vor ajuta sa pierdeti din greutate fara a va sacrifica placerile.

Regiunea vaii Sonoma, din California, USA,  este renumita pentru industria ei viticola – iar dieta cu acelasi nume are un pronuntat caracter mediteranean.

Regimul Sonoma promite sa prezinte bucataria proaspata si delicioasa din California si felurile mediteraneene care fac sa va lase gura apa, si in acelasi va vor ajuta sa pierdeti din greutate fara a va sacrifica placerile. Va invata exact cum sa duceti o viata mai sanatoasa si sa mancati bine – inclusiv paine din cereale integrale si vinuri fine.

Bucuria de a manca sau Dieta Sonoma

Diata Sonoma este considerata „cel mai gustos plan de pierdere in greutate de sub soare“ – si pune accentul pe bucuria de a manca. Acest regim izoleaza 10 alimente – numite „alimentele puternice ale dietele Sonoma“.

migdale
gogosari
afine
broccoli
struguri
ulei de masline
spanac
capsuni
rosii
cereale integrale
Si da, strugurii pot fi si fermentati – ca in aproape toate regimurile mediteraneene – vinul se regaseste si in meniul regimului Sonoma.
Cele 3 faze in dieta Sonoma

Regimul este structurat in 3 valuri (faze).

Primul val dureaza 10 zile si este mai restrictiv. Al doilea val este faza principala de scadere in greutate, iar valul 3 este faza de intretinere pe tot restul vietii. Totul este portionarea corespunzatoare in locul numararii caloriilor. Conceptul „farfurie si castron“ inseamna folosirea unei farfurii de 18 cm pentru micul-dejun si a unei farfurii de 23 cm pentru pranz si cina. Fiecare val al regimului va explica modul in care trebuie sa umpleti farfuriile!

 

Loading...
Etichete
Comenteaza