Iarna a pus stăpânire pe oraş! GALERIE FOTO spectaculoasă cu prima ninsoare

Iarna a pus stăpânire pe oraş! GALERIE FOTO spectaculoasă cu prima ninsoare
Iarna începe să îşi intre în drepturi. Joi dimineaţa, la Cluj a căzut prima ninsoare din acest an. De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ninsori, valabilă şi pe raza judeţului Cluj în cursul zilei de joi.

Meteorologii au informat că precipitaţiile vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor şi se vor intensifica, informează meteorologii.

Local în Moldova şi Transilvania şi pe arii extinse în zona montană vor fi mai ales ninsori şi lapoviţă, iar stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, cu precădere în Carpaţii Meridionali şi Orientali.

În regiunile sudice şi sud-estice vor predomina ploile, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 35 l/mp. Totodată, în aceste regiuni, dar şi la munte, vântul va avea intensificări temporare, pe arii restrânse depăşind la rafală 50-55 km/h.

ANM precizează că ninsori slabe cantitativ se vor semnala şi în după-amiaza zilei de miercuri, 25 noiembrie, şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi în nord-est, centru, precum şi în zonele de deal şi de munte.

Precipitaţiile vor continua şi în zilele care urmează şi vor fi intervale în care ele vor fi abundente.

 

Loading...
Comenteaza