Prognoza meteo în prima zi de şcoală | Meteorologii anunţă vreme frumoasă

Prognoza meteo în prima zi de şcoală | Meteorologii anunţă vreme frumoasă
Meteorologii anunţă pentru prima zi de şcoală temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor, şansele de precipitaţii fiind minime. Vremea se va răci însă uşor începând cu luni noapte.

"În Bucureşti, vom avea luni dimineaţă în jur de 16-17 şi o maximă de 34-35 de grade. În restul ţării, minimele vor fi de la 9 grade în estul Transilvaniei până la 21 de grade pe litoral, iar maximele sar de 27 de grade pe litoral, până la 35-36 de grade izolat în Lunca Dunării şi prin Muntenia", a declarat Meda Andrei, meteorolog.

Luni, pe parcursul zilei, nu va ploua, iar vremea va fi frumoasă în aproape toată ţara. Vor fi 26-27 de grade pe litoral, temperaturi de 28 de grade în depresiuni, dar şi în nordul Moldovei. Predominante vor fi temperaturile de peste 30 de grade.

De luni noapte însă, se strică vremea în vest şi în sud-vest, iar marţi, pe parcursul zilei, se vor înregistra ploi în vest, nord şi centru şi izolat în celelalt regiuni.

Meteorologii avertizează că şi în Capitală vremea se va răci începând de miercuri, dar va fi doar o uşoară scădere pentru că temperaturile nu vor coborî sub 27 de grade pe timpul zilei.

 

Loading...
Comenteaza