Prognoza meteo pentru miercuri şi joi. Cer variabil în vest, înnorări şi precipitaţii în restul teritoriului

Prognoza meteo pentru miercuri şi joi. Cer variabil în vest, înnorări şi precipitaţii în restul teritoriului
În vestul şi sud-vestul ţării, îndeosebi în a doua parte a intervalului, cerul va deveni variabil, iar în restul teritoriului va prezenta înnorări şi vor cădea precipitaţii slabe, în cursul zilei - în regiunile nord-vestice, nordice şi centrale, iar noaptea, local în est, nord-est şi pe spaţii mici în centru, potrivit ANM.

Miercuri, în zona de munte şi în nordul Moldovei, vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi mai ales ploi. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi temporar, ziua, în extremitatea sud-vestică şi de sud a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 15 grade, iar cele minime se vor situa între -2 şi 6 grade. Pe arii restrânse, noaptea, cu precădere în Câmpia de Vest, se va forma ceaţă.

Joi vremea se va încălzi uşor, în majoritatea regiunilor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 16 grade, iar cele minime vor avea valori de la -5...-3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, până în jur de 7 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări, dar numai izolat ploi slabe sau burniţă, în nordul, centrul şi estul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceaţă.

 

Loading...
Comenteaza