Program prelungit la piața din Dezmir / Cât costă bunătățurile pentru cămară

Program prelungit la piața din Dezmir / Cât costă bunătățurile pentru cămară

A fost prelungit programul de funcționare al Pieței Agro Transilvania din Dezmir. 

În această perioadă, programul stabilit de conducerea pieței este de luni până sâmbătă, de la ora 04.00 la 19.00, iar duminica de la ora 04.00 la 12.00.

Astfel, cei interesați pot achiziționa fructe și legume proaspete, la prima mână și de cea mai bună calitate, la următoarele prețuri de referință: roșii 3,50 lei/kg, castraveți 2,50 lei/kg, ceapă 2,50 lei/kg, cartofi noi 1,20 lei/kg, fasole verde 7 lei/kg, varză 1 leu/kg, morcovi 2,50 lei/kg, vinete 3 lei/kg, dovlecel 1 leu/kg, cireșe 7 lei/kg, pepene verde 1,30 lei/kg, pepene galben 2 lei/kg, prune 4,50 lei/kg, vișine 6,50 lei/kg, ceapă verde 1 leu/legătură, suc natural de mere 5 lei/litru și alte zeci de produse, la cele mai mici prețuri. O mențiune importantă în acest context este aceea că prețurile se pot negocia, astfel încât prețul final poate fi chiar mai mic decât cel declarat oficial. 

Pentru a ajunge la Piața Agro Transilvania, clujenii pot folosi atât mijloacele de transport în comun ale CTP, respectiv linia 8L, care îi transportă din stația Piața Mărăști până în zona standurilor, cât și autoturismele personale care beneficiază de o parcare pentru clienți special destinată. 

Loading...
Comenteaza