Sportul blochează traficul din Cluj. Vezi restricţiile de circulaţie

Sportul blochează traficul din Cluj. Vezi restricţiile de circulaţie
Primăria Cluj-Napoca a anunţat instituirea unor restricţii auto pe unele din principalele artere de circulaţie din oraş, de vineri până luni, cauzate de organizarea unor evenimente sportive.

Astfel, de vineri, 19 septembrie, de la ora 21:00, până luni, 22 septembrie, la ora 04:00, circulaţia auto pe latura de vest a Pieţei Unirii va fi restricţionată ca urmare a desfăşurării concursului de "Streetball".

Cu ocazia organizării unei etape a Campionatului Naţional de Semimaraton, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 20 septembrie, între orele 08:00 - 10:30, va fi restricţionat traficul rutier pe Bld. 1 Decembrie 1918, de la intersecţia cu sensul giratoriu de lângă benzinăria Mol până la intersecţia cu strada Mamaia, şi pe Splaiul Independenţei, de la intersecţia cu podul Garibaldi, până la intersecţia cu strada G. Bariţiu.

De asemenea, duminică, 21 septembrie, între orele 08:00 - 12:30, va fi restricţionată circulaţia auto pe strada Napoca, Piaţa Unirii, Bd. Eroilor, strada Universităţii, strada Baba Novac, strada Iuliu Maniu, din cauza desfăşurării celei de-a patra ediţii a Crosului Companiilor.

Primăria face un apel cetăţenilor care locuiesc sau care au drum în zonă să dea dovadă de înţelegere şi să se conformeze acestor restricţii de circulaţie.

Loading...
Comenteaza