Vreme capricioasă în următoarele zile. Vezi progrona în ţară şi la Cluj

Vreme capricioasă în următoarele zile. Vezi progrona în ţară şi la Cluj

Vreme destul de rece, cer cu înnorãri temporare şi vânt moderat. 

Marţi 

Vremea se va rãci în cea mai mare parte a ţãrii, mai accentuat în regiunile sudice şi sud-estice. Cerul va fi variabil, ziua, cu înnorãri şi precipitaţii mai ales sub formã de ploaie şi lapoviţã, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei şi pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar la munte, local, vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificãri în prima parte a intervalului la munte şi pe litoral, cu viteze de pânã la 60...70 km/h, dar pe arii mai restrânse şi la cote mai reduse şi în restul teritoriului. Pe crestele montane vântul va spulbera zãpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 11 grade, iar cele minime între -9 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 3 grade pe litoral.

Miercuri

Temperaturile diurne vor marca o creştere uşoarã faţã de ziua precedentã în cea mai mare parte a ţãrii şi se vor apropia de cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va avea înnorãri temporare, mai întâi în jumãtatea vesticã a ţãrii, apoi şi în celelalte regiuni, dar numai izolat vor fi precipitaţii slabe, sub formã de ploaie în zonele joase şi mai ales ninsori la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 12 grade, iar cele minime între -4 şi 4 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã spre -8...-7 grade.

Joi

Temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadã a lunii martie. Cerul va avea înnorãri în cea mai mare parte a ţãrii, însã doar pe suprafeţe mici, îndeosebi în regiunile sudice şi sud-vestice, va ploua slab. La munte pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în estul Transilvaniei şi 13 grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime între -2 şi 5 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane pânã spre -6 grade.

Vremea in Cluj Napoca 

Miercuri, 13 Martie 2019
Aversa de ploaie sau ninsoare
Temperatura minima: -5° C
Temperatura maxima: 8° C
Precipitatii: 1 mm

Joi, 14 Martie 2019
Nori si soare
Temperatura minima: -1° C
Temperatura maxima: 10° C

Vineri, 15 Martie 2019
Nebulozitate variabila
Temperatura minima: 0° C
Temperatura maxima: 10° C

Sambata, 16 Martie 2019
Câteva averse
Temperatura minima: 2° C
Temperatura maxima: 10° C
Precipitatii: 2 mm

Duminica, 17 Martie 2019
Câteva averse
Temperatura intre 2° C si 13° C
Precipitatii: 3 mm

 

Loading...
Etichete
Comenteaza